Új hozzászólás Aktív témák

  • ap-c

    csendes tag

    válasz Alan[HUN] #74078 üzenetére

    Ha mindegyik eddigi hsz-szel annyi segítséget kaptam volna, mint Tőled, már sokkal okosabb lennék :) Egyébként pont Te nem voltál se kioktató, se barátságtalan, így továbbra is köszönöm az infókat és a hozzáállást!

    Hogy ne floodoljam még jobban tele a topikot:
    @ Veron: Igen, a cherryket én is nézegettem már, az általad linkelt, sajnos pont drótos, ansi és nem hun, de azért köszönöm!

    @stellaz: nem, tévedsz. Én csak annyit reméltem az itteni kérdésfelvetésemtől, hogy ha valaki tud olyan márkát, termékvonalat, megoldást aminek érdemes utánanéznem, akkor azzal már előrébb vagyok. Mint például a fenti Alan[HUN] infóval. És oké, hogy no offense, de amikor sokadszor leírom, hogy nem extra csendes(ként gyártott és hirdetett) eszközt keresek - mert azt a pár darabot megtaláltam magamtól is - hanem olyat, ami csendes (értsd, az átlagnál csendesebb) és eleve csak 2-3 évre tervezek vele, akkor minek vegyem a kisarkított hozzászólásod az ultracsöndessel a 4-5 év idővel meg a 4e alatti árral? :) Eddig csak annyit írtam az árról, hogy 30-40e-t nem fogok érte fizetni és hogy a 20e-sel sem voltam előrébb mint a filléressel. Még rászánt ársávot sem írtam sehol, csak azt, hogy a lehető legolcsóbbat keresem. :K
    Egyébként az én gyanúm az, hogy 30e alatt nem létezik magyar/iso kiosztású háttérvilágításos vezetéknélküli (nem szuper)halk billentyűzet (ami - és itt nem szeretnék megsérteni senkit - nem egy cirkuszi traktor, hanem valahogy ki is néz), mert amit küldtetek és ezt mind tudta, egyik sem volt még 30 alatt sem. Márpedig szerintem ez az igazán gáz, nem az, hogy szerintem mennyi a sok érte, hogy mindössze két évig tudja azt amiért megvettem.

Új hozzászólás Aktív témák