Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Molydeus #74299 üzenetére

    Köszönöm szépen neked is a választ, meg mindenkinek az energiát hogy ennyi jó infót begépeltetek (bár lehet a jó billentyűzeteken ez is élmény :D)

    Tippre hazai forrásból szerzek majd billentyűzetet, és ehhez rendelek majd ezt-azt a hivatalos oldalról, keycap-eket, switcheket (videók alapján szimpi a milky yellow, mégha tudom is hogy ezeket youtube-ról nem lehet pontosan felmérni, mert keycap és billentyűzet függő is, plusz magát az érzést úgysem adja át)

    Viszont a gyárilag összeszerelt k8 pro esetében lehet alumínium vázat kérni, de ahogy néztem barebone-nál nem, illetve extra plate is csak ansi-ban van hozzá. No mindegy, itt még úgysem tartok :) Ahogy kiveszem a szavaitokból, azért történnek itt események, jelennek meg új termékek időről időre.

    Az akko-kba is lehet gatheronokat tenni, csak gyárilag nem azzal adják? Van qmk támogatású billentyűzetük? nem látok hirtelen. Mégha nagyobb/teljesebb billentyűzetet is vennék és nem is lenne olyan alapszükséglet mint 65%-osoknál, azért jó lenne tudni felülírni dolgokat, pláne mivel láttam videókban hogy ilyen capslock jellegű viselkedést is el lehet érni vele (Vagy valami számomra hasznossá tehetném a caps-ot :D
    Az akko-s keycap-ek gondolom nem tehetőek csak úgy fel egy k8 pro-ra :)

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák