Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz andris1602 #17511 üzenetére

    "Vajon mennyire éri meg az időjárásálló K-50et nézni?"

    Tök egyszerű a válasz: Akarod pocsék időben is használni a szabadban a gépet?

    "Van olyan előnye a MILC-nek a DSLR-hez képest (a méretet/súlyt leszámítva), ami miatt értelme lehet azt venni?"

    Például az EVF lehet épp annyira előny, mint hátrány. Én például ilyen szempontból konzervatív vagyok (meg a szemem sem bírja azt, hogy egy fél centire lévő képernyőt kell bámulnia), jobban szeretem az optikai keresőket. Viszont az optikai kereső alkalmatlan arra, hogy megmutassa a kész fotót már exponálás előtt, nem képes megjeleníteni focus peakinget és tükrös gép esetén videózás közben sem megy.

    Egyébként olyan nagy különbségek nincsenek, több a hasonlóság köztük mint különbség. Az emberek 98%-ka azért vesz MILC-et mert fontos neki a kisebb méret.

    (#17509) jjeahh:

    Ne feledkezzünk meg arról, hogy nem minden gyártó tett még le az asztalra igazán potens kontraszt AF-et. Az Olympus meg a Panasonic AF rendszerei alapvetően jók átlagos felhasználásra, de a Sony meg a Fujifilm a fasorban sincs egy legolcsóbb belépő DSLR fapados fázis AF rendszeréhez képest sem. A Canont direkt nem említem, az a kontraszt AF paródiája. Arról nem beszélve, hogy amit már említettek: Követő AF módban még mindig a fázis nyer. Igen fölényesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák