Új hozzászólás Aktív témák

  • ccs2929

    senior tag

    Sziasztok!
    Segítséget, tanácsot szeretnék kérni tőletek!
    Elgondolkodtam, hogy a jelenlegi Sony DSLR-A100-as gépem Sony Nex3, vagy Nex5-re cserélem /anyagiak függvénye/. Ha jól emlékszem tailor ment/él/ át SLT-ről Nex vonalra.
    Elsődlegesen amiatt gondoltam cserére, mert szinte csak manuál üvegeket használok, és nagy segítség lenne a liveview a belenagyítós módszerrel, plusz a focus peaking.
    Ami a fenntartásom a Nex-ekkel kapcsolatban, az a vaku hiánya/gyengesége, plusz nem nagyon olvastam, láttam, hogy külső vaku elütésére van-e lehetőség, a másik pedig a kontrasztérzékelésen alapuló AF rendszer. Hobbi fotós vagyok, szeretek fotózni, szerintetek érdemes Nexre váltanom? Szívem szerint az SLT vonalra nyergelnék át, csak sajna nagyon szűkös a keretem :U

    Más:
    Szerintetek mennyi lenne a reális eladási ára az alábbi cuccoknak EGYBEN:
    Sony DSLR-A100 kb 22-25000 expóval, normál állapotban, mattüveges keresővel /adom mellé a gyárit is/, a keresőben kevés por van, a képalkotást nem befolyásolja.
    Kit obi 18-70-es UV szűrővel
    1db ND szűrővel
    csipes m42 adapterrel
    2 akksival
    2db 2gb-os, 1db 4gb-os CF kártyával
    1db Minolta Program 3200i vakuval
    töltővel

    Van egy /ebben az esetben/ külön eladásra szánt Tamron 70-300 A17 LD Di telém, ezt nem feltétlenül szeretném elpasszolni.

    Esetleg véleményeket szívesen meghallgatom a Sony A3000-es gépről, a kereső, és a kijelző kis felbontását leszámítva./Erre már kaptam csereajánlatot/

    Hálásköszönet a véleményekért, javaslatokért! :R

    Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!

Új hozzászólás Aktív témák