Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz rbalint88 #20979 üzenetére

    Azért a 0% THM nem mindig rossz, el kell olvasni a feltételeket. Én vettem már fel úgy, hogy kellett volna egy objektív, de csak 3-4 hónap spórolással jött volna össze a pénz rá. Felvettem 12 hónapos futamidőre, majd három hónappal később egyben befizettem az egészet ahogy van és letudtam. Fontos volt, hogy legyen lehetőség ingyenes elő- és végtörlesztésre, ha ez nem lett volna, akkor inkább várok.

    Így a nyári utazások alatt már megvolt az üveg, nem kellett megvárnom az őszt, végső soron egy fillérrel sem fizettem többet és összesen 3 hónapig volt hitel a nyakamban.

    Persze én is azt pártolom, hogy az ember inkább ne vegyen fel hitelt, akkor sem ha 0% THM, ha módja van spórolni és nem sürgeti semmi.

    Szerk: A gép értékcsökkenésének semmi köze ahhoz, hogy hitelre lett-e vásárolva vagy sem. Ha kifizeted egyben, akkor már rögtön a vásárlásnál elkönyvelheted a veszteséget ami annál nagyobb, minél tovább van nálad. De én is azzal értek egyet: Egy fényképezőgép elsősorban eszköz amit használunk, nem egy üzleti befektetés (ha az lenne, akkor rendkívül rossz lenne). Vannak itt a fórumon sokan akik sűrűbben cserélik a gépeiket, mint más az alsógatyát... ennek nem tudom mi értelme, de biztosan jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák