Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz #86322688 #42325 üzenetére

    Nemrég jártam a postojnai cseppkőbarlangban, A6000 kitobival. Egy barátunk Canonnal volt, 10-18 és 24-70 (vázra nem emlékszem, de egy kicsit régebbi APS-C Canon volt). Sosem állította 800-nál nagyobbra az ISOt, amit furcsállottam is, majd amikor mutattam neki a kitobival ISO3200, 6400-on készült képeket, akkor nagyon furán nézett, ugyanis nem gondolta, hogy viszonylag kevés zajjal egészen értékelhető képeket lehet így csinálni. Holnap reggel teszek fel neked egy példát.

    Nem bántásból mondom, van a Sony rendszer(ek)nek (APS-C, FF) néhány negatívuma, de talán pont a szenzor az egyetlen, ami kb egyértelműen a toppon van a legtöbb Sony gépben, kb mindenki szerint.

    Javaslom, nézegesd még egy kicsit az A6000-est,a beállításokat, ott valami gond volt, vagy hiba, ugyanis ilyen tapasztalatról, amit írtál, nem igazán számolt be senki, éppen ellenkezőleg.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák