Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz korcsillio #49787 üzenetére

    Nem, nem mindenképp.
    Itt a topikban a többség MILC párti. Ez nem egy reprezentatív felmérés, de ha azt nézem, a topikban jobbára a frissebb technológiákra fogékonyabbak járnak, mindenképp jelzésértékű.
    Ma már nem lehet megcáfolni, a MILC a jövő. Ha most állsz neki rendszert építeni, és hosszútávra gondolkodsz arra éri meg indulni. A tükrösöknek két oka lehet.
    Az egyik, ha olyan sebességű működés kell, sötétben stabilabb fókusz. Ezt a MILC-ek közül a legújabbak adják közelítőleg, de tükrösből sem a belépők lehetnek a fölényesek.
    A másik ok, ha korlátozottak az anyagi kereteid. A MILC-ek sokkal frissebbek, pl a Canon használtpiacával árban nem tud versenyezni. Ez az árelőny azonban egyre kisebb, hosszútávon mivel a tükrösök fokozatosan ki fognak szorulni, zsákutca.

    Ami viszont még a MILC-ek előnye, a szolgáltatások. Az egész széria minden gyártómál a csúcskompaktok kiváltására indult (kivéve talán EOS-M), így igen sok komoly okosság került beléjük, amit a tükrösök alsóbb polcain hiába keresel. Ez az előny mai napig megmaradt.

Új hozzászólás Aktív témák