Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz bigaatis #50861 üzenetére

    Az innen onnan összeszedett infó alapján úgy gondolom, hogy a Sony a nagy objekít kínálat miatt tovább is építhető, illetve a jó ar-érték arányú széria miatt túl nehéz eladni sem lehet. De sajnos jövőbe nem látok, lehet beleunok az egészbe, de lehet tovább viszem a dolgot és akkor már nem okoz majd gondot venni egy jóval fejlettebb vázat és jó obikat hozzá. De ehhez azért idő kell. Használtat 2 okból nem szeretnék venni, egyrészt nem értek a gépekhez így simán belefuthatok hibás példányba, kettő pedig a full garancia idő megléte is fontos.
    Mobiltelefon minőséghez van szokva a szemem egyébként, a kitobi gyanítom ahhoz képest is ég és föld különbséget mutat, tehát nagy csalódás ezen a téren nem érhet az elején. Ha tetszik a dolog meg úgyis beleinvesztálok több pénzt és olyan irányba is el tudok menni vele ahol kereshetek is egy kis zsebpénzt amiből telik obikra (vagy új vázra).
    A lényeg az, hogy a felvázolt igények és szempontok alapján az A6000 jó lehet-e számomra vagy keresgéljek még? Végülis az M100-tól viszonylag messzire jutottam pár nap alatt :D Bár a büdzsé most már tényleg ki lenne maxolva ezzel a 160-nal amibe kitobival kerülne a gép. Egy memóriakártyát és állványt mindenképp be kell szerezzek hozzá, még azzal is kalkulálni kell.

Új hozzászólás Aktív témák