Új hozzászólás Aktív témák

  • dabgergo

    őstag

    Na, hosszabban próbálgattam pár napja az X-T3-at, az A7III-at és a Z6-ot.
    Egészen más fogalmazódott meg bennem mint amire számítottam.

    Fuji összeségébe véve tetszik de az obik néha lassúak és hangosak, plusz nehezek és még drágák is sokszor. Túl sok lemondás főleg h APSC-re váltani visszalépés lenne, így asszem a Fuji kiesett.

    A7III-nak a fókusza baromira tetszett, viszont a gép meglepően nagy és kevésbé jó a fogása mint a D750-emnek. De azért a Sony nem esett ki, sok minden tetszetős, de nem volt az az érzésem h azonnal váltani kéne rá.

    Nikon Z6 pozitív csalódás volt, végre egy jó EVF! Annyira szép volt h először most elgondolkodtam h Nikon oldalán kéne maradni. Ha majd kijön az 1.8-as sor, akkor lesz minden ami nekem kell, igaz ennek még kell időt adni. Fókusz iszonyat gyors és hangtalan volt, ég és föld a Fujihoz képest.
    Itt egy dolgot viszont full nem értek és az az eye-AF. Ez csak akkor ment ha auto area módban volt a kamera, azt viszont az esetek nagy részében full lutri, számomra használhatatlan. Valamit benéztem vagy h lehetne azt megoldani h single point legyen az AF, de menjen az eye-AF is mint Sony-nál? Ezt nem tudja a Nikon?

    Jelenlegi konklúzium az h még várok a váltással kicsit, és ha eye-AF normálisan megy a Nikonon, akkor nem lenne az sem rossz irány.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák