Új hozzászólás Aktív témák

  • CarajoEsp

    senior tag

    Sziasztok!

    Abban kérném segítségeteket, hogy adott egy 15nm-es szoba, ide keresnék valamit kb. 50% filmnézésre, 40% játékra és 10% zenére.
    A keret nagyon maximum 30 ezer lenne.
    Egy Samsung Led Tv-vel szeretném összekötni, sajnos itt komoly hiányosságok vannak, mert adott egy lapos, amin csak fejhallgató és AUX kimenet van, a TV-n, ugyan ez.
    A szoba elrendezése miatt a két hangfalat nem tudom máshogy elrendezni, csak és kizárólag a földön, mivel jelenleg egész egyszerűen nincs hely, ahová el tudnám őket helyezni.(Illetve, ha az asszonyt kirakom a szobából lenne, de ez csak végső megoldásként jöhet szóba:) )

    A kérdésem annyi, hogy az Edifier R1900T-re gondoltam elsősorban, mert sok jót írtak itt is róla, a kérdés annyi, hogy filmhez mennyire lenne jó, illetve, hogy van-e értelme ennyit kiadni rá, ha a műszaki és helyszíni lehetőségeim ennyire korlátozottak.

    Továbbá Genius 1255A és a ModeCom-ok nem jönnek szóba, azok "csúnyák, a Creative T20-nak pedig a sárga membrán miatt kell menni.

    Továbbá a fenti felhasználáshoz van esetleg valami 2.1-es rendszer amelyik jobban menne, vagy már ez is bőven felül fogja múlni a Tv dobozhangú hangszóróit?

    Előre is köszönöm a segítséget.

    -Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Új hozzászólás Aktív témák