Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz Tomdriver #1631 üzenetére

    Alapból a játék az egyik szélsőség lenne amikor 1 monitoron megy nagyobb részt a tevékenység itt max a program jelzi, hogy gond van leesik az FPS és néha beszaggat.

    A másik szélsőségben 1 monitoron fút egy levelező - ez nem annyira problémás , ezt lekezeli az integrált videokari is - , a másik 3 monitoron meg megy a munka, az elsőn: 1 db autocad , a másodikon: az autocad kiszolgáló részei, + írott anyagok, a harmadikon: filmet nézek, vagy fotokat , munka anyagokat böngészek.

    A probléma egyik része a game, a másik része a munka alatti szaggatás.

    Mivel fotók, scanelt állományokat mozgatók autocadben - 1 Mb - 100 Mb-ig - és rendszeresen zoomban, mozgatásban beszaggat és belassul ezért gondoltam , hogy ha külön kártya intézi a munka képernyő tevékenységét akkor ez nem fordul elő. Innen indult a gondolkodás.

    A CF ahogyan én látom inkább 1 monitor kihajtásának maxolását jelenti, a több monitoros rendszerre nem igazán jó. De ez inkább csak sejtés - nem bizonyosság - az eddig olvasottak alapján.

    Anno volt olyan ötlet is, hogy az autocades monitort egy Quadro-val vagy Firepro-val hajtanám ki. De mivel a vegyes rendszerek még jobban fehér hollók mint a quad monitoros rendszerek ahoz még annyira nincs semmi értelmes anyag. Aztán a variált kártyás quad monitorosokat meg külön ..... a munkának meg mennie kell első a termelés. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák