Új hozzászólás Aktív témák

  • _Wasp_

    csendes tag

    válasz deedee #15548 üzenetére

    bár kiesik az általad felsoroltak közül, de megismétlem, hogy nekem nagyon bejött a sony mdr-1r a g35 helyett.

    Még működik a logitechem (bár kezdenek a műanyagalkatrészei fáradni), de amióta megvan a sony, a fejemre se teszem, annyival szebben szól a sima analóg sztereo füles.

    Játékokban is jól működik a sony, talán egy külső hangkártya illetve erősítő dobna rajta, de pont az imént próbáltam ki nagyobb hangerőn, kb a hajam lobogott, semmi torzítás, semmi zaj, recsegés, se mély se magas hangoknál csak rendkívül tisztán szóló zene. Tényleg észlelhető a jobb hangminőség a logitech-hez képest (bár alapvetően annak is elégedett voltam a hangjával)

    Az mdr-1r zajszigetelése is nagyon jó, halk zene hallgatása közben mellettem beszélőt nem is hallom vagy értem egyáltalán, csak ha nagyon koncentrálok vagy ha kikapcsolom a zenét.

    a mikrofonos kábelhez kell egy átalakító, ha a ráépített mikrofont akarod használni (pár dolláros kütyü), mert iphone szabvány szeirnt van a kiosztása.

    Szerintem gondold meg, ha belefér a keretedbe (60ért lehet kb kapni), és békében vagy azzal, hogy a kábele gyárilag nincs 3m, akkor nagyon jó választásnak tartom.

Új hozzászólás Aktív témák