Új hozzászólás Aktív témák

  • chatran

    őstag

    Az itteni hype hatására meg hogy kipróbáljam milyen egy ilyen kialakítású fejes rendeltem egy Arctis 5-öt. Korábbi összehasonlítási alapom egy Hyperx Cloud 1-es. Először csak simán jacken dugtam a gépre, hogy legyen összehasonlítási alapom. Nem vagyok valami vájtfülű ezért bevallom semmi de semmi különbséget nem éreztem a Cloudhoz képest. :D Nem volt se jobb se rosszabb, talán kényelmesebb a fejen, de ez is egy erős talán.

    Gondoltam csapjunk a lecsóba, feltettem a Steelseries engine-t, illetve csak tettem volna, mert már nincs ilyen program valami GG nevű számomra teljesen lényegtelen funkciókat adó szoftvert kellett feltennem, ami tartalmazta a SS engine-t.

    Ment is minden szépen, gondoltam kipróbálom milyen a 7.1 miközben ment a háttérben valami zene. Nyomkodtam ki be a 7.1 és az off gombokat, de semmi változást nem vettem észre, állítgattam a Surround és stereo profilokat is, de azzal se volt semmi változás.

    Most jön a slusszpoén, miközben ezeket állítgattam egyszer csak totál elment a hang. Amit a szoftverből sehogy sem tudtam visszahozni. Ha a win tálcán rányomtam a hangszóróra és ott kiválasztottam az Arctis 5 Chat fejbeszélőt, akkor volt hang. De ez a hivatalos oldal szerint sem jó, mert az Arctis 5 Game-ből kellene jönnie a hangnak. Próbaképpen indítottam egy youtube videót, hogy ott van-e hang. Nemhogy hang nem volt, de még a videók is szaggatva mentek és kis idő után kiírta a youtube, hogy hanglejátszási hiba, indítsam újra a gépet. :Y
    A reboot meg az usb ki/be csatlakoztatása ideig óráig megoldja a problémát, de ha ki/be akarom kapcsolni a 7.1-et akkor simán elmegy ismét a hang.

    Kérdem én mi ez a sz@r? ~31 ezerért nem erre számítottam. Nálatok megy minden flottul?
    Arra gondoltam, hogy törlöm ezt a dzsídzsí(gg) nevű förmedvényt és próbálok szerezni valami korábbi Steelseries Engine-t, hátha.

Új hozzászólás Aktív témák