Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Tibiajax #18549 üzenetére

    sajnos, kb annyira egyszerű a topicunk (tisztelet a pár kivételnek), hogy ha a lő gólt -vagyis inkább gólokat- egy csapat, akkor királyak voltak, hú meg ha, ha nem, akkor szarok.
    :D
    Ez mondjuk elég gáz azért, ha már úgy érezzük, h posztolunk egy focitopicba, akkor legyen már annyi rálátásunk, szemünk a focihoz, hogy ne írjunk gyerekes naívságokat.. annyira rossz olvasni őket:)

    Egy dolog, amit kb jól látott mindenki, az Villa. A srác nem rossz játékos, nem véletlen volt a Valencia kapitánya, és a világbajnok válogatott csatára. De a tegnap estéje borzasztó gyenge volt, tényleg. Legalábbis, így tünt le nekünk, a nézőknek.

    Két dolgot nem szabad csak elfelejtenünk. Egyrészt, hogy Villa a kezdettől fogva kilógott a többiek tudásszintjétől, nem az a cselgép féle csatár, hanem a hirtelen rávezetéses, maximum egy csel és nagy lövéses ék.
    Eto'o is ilyen volt, csak annyi apró különbséggel, hogy ő Villával ellentétben kiszámíthatatlan tudott lenni + gyorsabb is volt. Ezért vágott golt mindig a Classicókon. Ronaldo is, Kluivert is, Ronaldinho is, Eto'o is is ilyenek voltak a csodálatos passzmesterek előtt az évek során. Utánna jött Ibra, aki szintén kurvára kilógott, viszont erős volt, jol fejelt, és cselgép is volt, ezért ő is vágott gólt nekik. Villa nem, ő (az említettekhez képest) egy szürke eminenciás, egy végső pont a spanyol (/katalán) gépezetben, és elég jól be is válik. Tegnap nem. Hiányzott belőle az, ami az elődeiben megvolt. Így maradt Messi, esetleg Pedo, vagy a többiek.. ill. maradt az, amit láttunk: köze nem volt sokszor a labdához tegnap sem a Realnak, sokkal jobban nem tudtak foczini sem, mint az ősszel, viszont most hajtotta őket a háttérben 85ezer ember + a kiállítás is pörgette őket, így amikor meg tudták éppen szerezni a labdát, előrevágták, hátha elkapja Ronaldo vagy Adebayor, aztán hátha. Egy valaki van, aki valoban veszélyes, én szerintem, és aki tényleg elér egy mai real-szintet (mondjuk, Cé mellett), az Özil. Ők ketten, többiek csak futóemberek. Legalábbis, egy Barca ellen
    Focizni kell, és ahogy elkezdődött a meccs, mi volt? Rugták ahol érték Xavit. Persze, utánna odalépett Adriano is, meg Alvez is, nekik mondjuk nem is kell sok, de a többiek nem olyanok, ők kapták is a magukét.

    Ez persze benne van, inkább csak azért szomorú ez az egész, mert ez játéka egy cselszinek, vagy egy leverkusennek (most csak mondtam valamit), de nem egy Real Madrid CF-nek..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák