Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz IreN!CuS #113225 üzenetére

    Jajjj én nem 1-1 vereség után zavarnám el, hanem már ki sem neveztem volna :)

    Viccet félretéve, nyáron útilaput kellett volna kötni a talpára. Hiába a sima bajnoki cím, a duplázás, játék már sokkal ritkábban társult hozzá és ma tényleg ott tartunk, hogy ha Messi bal lábbal kel, akkor nehéz meccsnek néznek elébe. Ráadásul fiatalabb, gyorsabb már ő sem lesz.

    Iniesta elment, Ő pótolhatatlan, de még rangidősként is bőven-bőven hozzá tudott tenni a játékhoz és nem egyszer varázsolt, Suárezék Lajosa konstans gyenge, harcol, "harap", de elvétve akad egy-két jó meccse, Piqué meg... szóval vannak gondok, vannak lyukak a csapatban. Hogy az általad - jogosan - felhozott motivációt már ne is említsem.

    "Szóval az éremnek két oldala van. Amikor megláttam a kezdő 11-et fogtam a fejem....3 kh az egyik a baloson. Volt egyetlen egy épkézláb támadás a baloson?Nem....Munir? Nem értem...vagyis igen rotálás...de akkor 2:1nél ne csatárt cseréljünk csatárra hanem hagyjuk fent....Busi Rakéta teljesen motiválatlan volt a sima alap passzok nem jöttek akkor miért Dembit hozzuk le? Vidalt felrakni főleg 2:1nél amikor minden mindegy....Alba Semedo hol volt? Értem rotálás na de ennyire? Ennyire értelmetlenül?"

    Na ez mind "Ernő bá" :K
    És talán Busi labdaeladása, Piqué ajándéka sincs, s a letámadás is jobban működik, ha Valverde ezeket a hibákat nem követi el.

    Egyetértek Forceberggel, Ernőbá lerombolta a tiki-takát és "nincs kezében a csapat". Vallom ezt akkor is, ha fiesztát rendez és 8-2-re nyer épp a csapat.

Új hozzászólás Aktív témák