Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Peterhappy #113613 üzenetére

    Topikfoci az egyszeri alkalom lenne. Mivel így is nehéz megszervezni...
    Az állandó neked lenne lehetőség, illetve ha van még valaki aki szeretne.
    Hideg beállta után lesz szünet pályazárás miatt, amúgy pedig akkor megyünk ha száraz az idő, mert akkor elég felöltözni.

    A héten tudok pontosabbat, a mi csapatunkba beférsz csütörtökön az kb tuti.

    ---- ----
    Edzőkérdés, nincs alternatíva kommentedre:

    Ez "csak" egy Serie A és "csak" egy AS Roma, de ebből is látszik mekkora őrültség lett volna elküldeni Di Francescót egy hullámvölgy után. Ezt az embert a szakma az egyik legjobb, legsokoldalúbb olasz edzőként tartja számon, sőt már a Romával elért helyezések előtt is nagyon jó véleménnyel voltak róla, az új olasz edzőgeneráció újabb sikerének tartották már a Sassuolo élén mutatott munkája alapján. Konkrétan a generációjából talán Allegri és Conte van előtte a megítélés alapján, főleg a tehetősebb csapatokkal elért címeik miatt.
    Ráadásul mi egyelőre nem tudjuk Conte fizetési és igazolási igényeit sem maradéktalanul kielégíteni.
    Akkor ki jöhetne? Sousa? Jardim? Montella? Mihajlovic? Donadoni? Ventura? Az utolsó kettőtől az ég óvjon minket, de a többi is miért, és mégis miben lenne jobb? Semmiben, sőt...
    Talán Ranieri aki tapasztaltabb és tűzoltásként szóba jöhet, de hosszabb távon építkezve nem.
    Ezen felül én úgy vagyok vele, hogy az olasz edzői iskola sikereit ismerve olasz csapathoz olasz edző kell, és EDF már azért is a lehető legjobb számunkra mert romanista, egy ex-játékos aki bajnok lett itt, ismeri a közeget az elvárásokat, a problémákat, a hagyományokat, egyszerűen kötődik a klubhoz.
    Ha kirúgták volna fogadni mertem volna, hogy ott lett volna a top bajnokságok BL/EL helyezettjeinek célkeresztjében.
    Érdekességképp, kis info az első Sassuolós évétől kezdve: 12/13 Serie B bajnok, 13/14 Serie A bent maradás (17.), 14/15 Serie A 12. hely, 15/16 Serie A 6. hely...

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák