Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    szeretnék kérdezni valamit tőletek.
    tudom, h túl sokat nem foglalkoztok az Inter-rel, de a tegnap este mérkőzés kapcsán, meg egyébként is csak veletek beszélgetek nagyjából fociról, érdekelne a véleményetek.

    idézek a magyar interista beszámolóból egy mondatot:
    a támadójátékunk harmat gyenge volt, Nainggolan szinte észrevehetetlen volt a pályán, ezért Spalletti már a félidő végén lecserélte a látszólag még mindig nem teljesen fitt belgát
    konkrétan, Nainggolan az égegyadta világon semmit nem csinált 44 percen keresztül, egy-két visszábbfutás és labdás ember megzavarásán kívül.

    amit én nem igazán értek: amikor én sérült voltam, tényleg sérült, akkor nem játszottam. amikor már nem voltam annyira sérült, akkor játszottam, mert mindig mentem focizni, amikor csak bírtam a futást. és amikor játszottam, akkor sosem voltam arra képes, hogy 'ne játszak', 'kevesebbet fussak', vagy mittudomén, kevesebbet próbáljak labdába érni, ezek nekem olyan ismeretlen dolgok. ha beálltam focizni, ugyanolyan elánnal mentem a labdáért, cseleztem, vittem, lőttem kapura, stb.. - persze, ha bírta a lábam. ha nem bírtam, mert lerugtak, vagy izomszakadás volt, stb, lejöttem..
    na most, itt van ez a Nainggolan- gyerek, aki olasz első osztályú világhírű profi focista, a legjobb kezelést kapja - ebben biztos vagyok-, nagyon szép összegeket kap ráadásul még a folyószámlájára hetente azért, hogy focizzon a pályán, amennyire tud, amire képes.
    tegnap este több mint 40perc alatt kocogott, majd lecserélték. játszott, mert engedték már az állapotát hogy focizzon. és mégsem csinált semmit.
    ki tudja nekem elmondani, megmagyarázni ezt, hogy hogyan lehetséges ez? hogyan lehet valaki, mármint egy ilyen kvalitású játékos észrevehetetlen, egy bl-tétmeccsen, elvileg már bőven fociképes állapotban??
    hogy ****** meg, hogy ******** **** *************************************** anyjába.....
    hogyan. miért. nem értem

Új hozzászólás Aktív témák