Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz LendvaiFeri1 #119164 üzenetére

    Azzal a súlypontemelkedéssel? Igen.
    Nagyon keserű lett a pirula a viselt mez miatt, de CR még mindig hihetetlen. Hihetetlen komplex játékos.
    Néha tud teher is lenni, de amikor nagyon kell akkor odateszi ezt amit tegnap is, mindamellett, hogy a pályán senkinek nem jut eszébe mellette lazsálni.
    Bizonyított 3 top bajnokságban is, vagyis fogalmazhatunk úgy, hogy a top 3 bajnokságban. Plusz a válogatottban is.

    Romanistaként sem tudom vitatni egy pillanatig sem amit tegnap a juventus összehozott, elcseszett Atleti taktika és egyéni teljesítmények ide vagy oda tökéletesen jogosan mentek tovább.
    Amúgy nem tartom kizártnak hogy a mi meccsünk visszhangja is közrejátszott abban, hogy ezt a tizit befújják.
    De ez nem a juve hibája, ez a játékvezetés szégyene, ez nem következetesség, ez lóf*sz.
    A tizi akkor is tizi ha egy csapat először jut el a tizenhatosig, akkor is, ha ez lesz az egyetlen kapuralövés. akkor is ha már ötöt lőtt, és ha bemegy az akkor is gól, ha amúgy a másik jobb játékot mutatott.
    Amikor jól játszik egy csapat és nem nyer azt mondják gúnyosan, hogy gólra játsszák, na akkor viszont ne vitassuk a Roma érdemét sem, mert helyes döntés esetén sz@r játékkal, szenvedősen de továbbmegyünk, joggal, nem a jó játék jogán közkedvelt kifejezéssel "megérdemelten", hanem a gól jogán a szabályok jogán.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák