Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tibiajax #128603 üzenetére

    Ezt jól látod.
    Barca oldalán a kezdőt látva én 2-1-es vereségre tippeltem. Gondoltam ennyire B csapattal tét nélkül az Internek meg fontos meccsen tuti nyerni fognak az olaszok. És még egy enynire B csaptos Barcát se bírtak megverni, így meg se érdemlik hogy továbbjussanak.

    Pont a hétfői kispályás meccsünk jutott eszembe: 3. helyről vártuk az utolsó fordulót abban a hitben ha nyerünk akkor bejutunk Fehérvár 6 legjobb csapata közé. Csak az ellenfél az eddig veretlen listavezető volt. Nekik annyira komoly tétje nem volt nálunk meg győzelmi kényszer mert biztosra vettük hogy a mögöttünk 2 ponttal tanyázó csapat nyer (sokkal gyengébbel játszott).
    Csak nálunk az első félidőben el is ment a hajó a retentő védekezésen... :(((
    6-2 volt oda a félidőben. Dühös is voltam mert nagyon nem kaptam segítséget a társaktól. A második félidőre viszont nagyon összekaptunk magunkat, feljöttünk 2 gólra (6-4). Ráadásul nem is csúnya gólokkal. Csak aztán elfáradtunk így kaptunk még gólt. Pedig a másodikban nekem is rettentően ment a védés, meg volt hogy 15 m sprint után 3 méteres csukafejes vetődéssel próbáltam megakadályozni egy indítást (ilyet Nb1-es fizetett spílereknél mikor látsz?).
    Kikaptunk 8-5-re és mondtam is a többieknek hogy nem érdemeltük meg összességben hogy bejussunk a legjobb 6-ba. Pont a csoportunkban oda kerülő 3 csapattól tudtunk csak kikapni.

    Viszont hogy pozitívum is legyen a tavaszi küzdelmekben velünk maardt 8 csapatot mind megvertük így 3 pont előnnyel kezdjük a 2. osztály küzdelmeit. Szóval arra idén elég jó esélyünk van hogy legalább az Albaliga II/A csoportját megnyerjük.

    Most hétvégén meg indult a várpalotai téli kupa ami állítólag elég kemény bajnokság (sose játszottam még ezen).

    Ui: most nem ugrik be hirtleen ki itt Haladás drukker de tegnap meg a Lattenstein Norbert játszott az ellenfélnél (rúgott is 4-et hogy a fene vigye el :DDD ) aki volt a Halinál meg az FC Fehérvárnál is.

    [ Szerkesztve ]

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák