Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #145959 üzenetére

    Ebbe a szuperligába is be lehetett volna jutni, nem csak az "alapítók" sajátították volna ki maguknak, azon felül is lettek volna csapatok. Továbbra sem mondom hogy ez jó, de kb. bármi inkább mint az UEFA :D

    Olajos párhuzam azért nem ül, mert az egyik egy profitorientált vadkapitalista hozzáállású, ám végtelenül profin, piaci alapokon felépített és működtetett klub, míg a másik, szabályokra áthágva, súlyos adókat elcsalva, a nyugati világ értékrendjével teljesen mértékben elítélendő módon megkeresett pénzből vásárol fel mások elől kilóra mindenkit, mintha rájuk nem vonatkoznának a szabályok.

    Amiben közösek voltak a szándékok, hogy létre akartak hozni egy saját ligát, amit nem egy utolsó aljadék szervezet irányít. Btw ha ezt középcsapatok indítványozzák a kutya nem foglalkozott volna vele.

    De nem jött össze, így a futball tovább él, nem omlott össze, így szerencsére a katari VB-t sem veszélyezteti semmi, a tolvaj szervezetet nem fogják leváltani, a sziti es a psg tovább üzekedhet kényére kedvére, azzal senkinek nincs problémája.

    Miért nem 6 csapatos a PL?

    Nyilván a TV társaságok érdeke, hogy a kisebb csapatoknak is jusson, ezért egyenlően osszák el, így tudnak komoly válogatott játékosokat igazolni, meg olyan izgalmas edzőket mint Hasenhüttl, BR, Potter, Ancelotti, viszont a kutya nem lenne rájuk kíváncsi ha a top6 nem lenne, és ezek a klubok bármi reformmal próbálkoztak semmit nem voltak hajlandók elfogadni, de olyan marginális dolgokon buktak el, hogy pl. leszavazták az 5 csere lehetőséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák