Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz DeathAdder #161377 üzenetére

    Kicsit eltértél az írásról, s rész igazságot védesz (ezt nem is vitattam egy percig, se (sajnos itt nehéz :( - angliában már abra papa előtt jóval a chelsea volt a kedvencem, remélem, hogy nem teszik ezt tönkre, csak átalakul egy új környezetté, de ugyanúgy kiemelkedő marad a csapat... minél előbb megoldás kell ehhez erre a helyzetre)) . :) Viszont nem (csak) az angol foci vonatkozásában írtam (ezért is volt off-ban), hanem a sportvilág egészére, a sportvilágban tevékenykedőkre, edzőkre, játékosokra, egyéni sportot folytatókra, stb-re is. Sokan még a munkahelyüket is elvesztik a világban,, csak azért mert orosz származásúak. Világeseményektől tiltanak el sportolókat (nem csak a foci területén, s nem csak orosz tulajdonú kluboknál).

    S politizál a sportvilág még az ilyen helyszíneken is. Pusztán politikai, okok miatt kirekeszteni bárkit, akinek nincs köze ehhez - ez nem való a sport területére.

    Ez van sajnos, ezen nem lehet változtatni, de a sportvilágot elnézve ezt nem tartom fairnek. :( Sportvilág szempontjából: Say no to ideology, say not to politics! :( Hagyják békén azt a keveset, amit mindannyian szeretünk. Megöli ez a sport szépségét. Itt kirekesztésnek nem volna szabad teret adni, mert csak a valós sporttelejesítménynek volna szabad dominálni. Csak azért mert valaki orosz származású pl. nem kellene kirekeszteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák