Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Napfénysüti #165215 üzenetére

    Köszi annak aki gratulált! Tudom hogy Tibi is örül a lelke mélyén. :)
    A jv egész korrekt volt, szerencse hogy őt kaptuk, eddig is jól vezetett.
    3 lerántást lehet felróni neki, kettő ellenünk egy a hollandok ellen, nem nagyon ízlett az osztó szerepe ami a sárgákat illeti, de mondom, le a kalappal előtte, nem nyúlt bele. Én már annak is örülök ha csak egy szögletünket nézi el valaki és ítél kirúgást, nem pedig többet full vakon.
    --------
    ♥ GRAZIE GRANDE ROMA! ♥
    Hatalmas, egyedülálló, halhatatlan, nemzetközi top grandmaster JOSÉ MOURINHO!
    Valamint köszönet a vezetőségnek! Megvan az alapkő.
    Aki szerint ez Fonsécával is összejött volna, ez a mentalitás, a tűz a szemekben, Zalewski, Pellegrini bomba mentális erősödése amivel méltóvá vált a kapitányi posztra, na annak halvány fingja nincs a Rómáról, és ami az elmúlt években történt és ami ahhoz képest változott. Mou meg is könnyezte, újra vannak akik tűzbe mennek érte, elég megnézni ahogy a játékosok odamentek hozzá, egy zseni. Aki annyira mimóza lepkefing hogy a degradálásból nem tud erőt merítve visszatérni annak arrivederci. Láttam már pár pöcsömöccse rossz bohóc a közösségi felületeken okoskodik Joséról, kiégett műringyózzák meg a kupa értékéről lamentálnak, hát kár hogy nem látogatták meg tegnap a Ziccert akár, bepárásodott volna a szemük, persze nem a meghatottságtól, hanem amit kaptak volna, hirtelen macifröccs lett volna a sörből. Két olasz srác meghatódott, elhoztuk nekik a hazájukat magyarként. Amúgy Habakukban is sokan voltak, ott a főnök is romanista.
    De amúgy tessék utánozni Mourinhot, mondjuk Pepnek, vagy az ügyeletes párizsi edzőnek mert ugye José mindent megnyert amire az adott keret elég volt azt kimaxolta.
    Az meg már más kérdés hogy simán volt olyan színvonalas a KL mint az EL, aminek pl a döntőjére külön akciót kellett hirdetni sör meg rágcsa, mert a kutya nem volt rá kíváncsi, itt meg a leírt Leicester kimondva erre tette fel a szezonját miután realizálódott, hogy a bajnokságból nincs sok esélyük az EL-re és kicsit több zsetonnal játszottak mint bárki más miközben bőven vettek el pontokat a PL toptól, MU, Chelsea, sőt a 'poolnak lehet hiányzott az a 3...

    Smalling nevét pedig csak tisztelettel minden Unitedes, a süllyesztő nem mérce, egy ideje a nevét a rutin és a védelem oszlopa szinonímájaként emlegetik, aka Smalldini.
    Külön kiemelést érdemel Zani és Leo, két térdszalag és egy achilles ín, és itt vannak, nem is akárhogy, csodálatos. Ugye "Zaniolo va educato", itt van, tanult a papától.

    Óriás lejentősége van ennek a kupának, sok olyan értelemben amit az átlag divat nem lát.
    Ez a csapat 2 éve elbukta volna, és többet nem is mondok, aki tudja az tudja...
    Mondjuk nem véletlen hogy a Juve mögött az elmúlt években a Roma szállította a legtöbb coeff poontot Olaszországnak, most is így van.
    Több tiszteletet a Rómának, Mourinhonak, Olaszországnak és az olasz csapatoknak!
    A Calcio vissza fog térni, erősebben, Interrel, Milannal, Juventusszal és Rómával!


    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák