Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz Phoen|x #192117 üzenetére

    Én végigszenvedettem a pít mecdré meg társait a britannián. Mivel spíleren stúdióban is volt/voltak azt is.
    Köszönöm, de már még youtubon on is nem pazarlom az időm olyanokra akik életükben nem láttak gyepet, játszani is csak fifa akármennyin játszottak. Értem én h, excelben tudnak csökkenő vagy növekvő sorrendet állítani táblázat oszlopon, vagy hogy bemagolnak meg megnéznek millió m1 számot. Nagyszerű... egy matekversenyre.
    Ilyen mennyi labdaérintés volt a 16 belül pl. Csak ugye nem mindegy, h az a 28 labdaérintés 2 védővel a nyakában háttal a kapunak van, vagy 2 amikor 1vi1van szemben a kapussal. Ez ilyen kaszinós gyúrka szint , h ki hány % ban birtokolta a labdát. Pít szakértelme aki nézte a spíleres meccseket utolsó évében az volt, h bebabszták az xg totálban és elmagyarázták, hogy kinek kellett volna nyerni, mert az xg mutatja.

    Ha konkrét részletre vagy kíváncsi írd meg mettől meddig(percnél), ha pár perc azt lehet rászánom, de nem most. Épp Szegeden vagyunk még van pár percem míg az asszony nyaggat, h induljunk, h a rommá jelölt google térképen minden pöttyhöz elérjük :D Még valószínű a pool meccset se tudom nézni, hacsak nem lesz valami kocsma ami adja ;]

Új hozzászólás Aktív témák