Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Z.É.T. #192128 üzenetére

    '99-ben, amikor én még otthon olvastam rojtosra a házimozi-magazint -amit az annex adott ki- az ő boltjuk volt az ország legelitebb házimozi szalonja. (akkor még nem volt se házimozi stúdió se más, csak hifi barlang, oktogon audio talán, meg saturn/mediamarkt. meg nyilván kisebb szatócsbótok itt ott) de az én álmom az volt, hogy ide bekerüljek. mivel ez volt a hobbim és ez volt az, amit csinálni akartam, a legmagasabb fokon.
    a szalon talán '98végén nyílt meg, ott a Vígszínház mellett, én '01 elején kerültem fel a fővárosba és áprilisban léptem be az ajtaján, próba szerencse alapon. 8 srác, 3 hölgy, és két vezető nézett rám le, a karzatról. én tettem egy kamu gyors kört, aztán inkább a lényegre tértem, lenne-e valami lehetőség, hogy itt dolgozhassak :) 21 voltam akkor.
    a helyiség előtte báv ékszer-bolt volt és megtartotta a klasszikus/rusztikus belsőt, amit én külön imádtam.. és így voltak megcsinálva és berendezve -már akkor- a különböző méretű szobák, ahová elvonultál a vendéggel, és előadtad a tudományod, pénztárcája függvényében :) de ez már egy másik sztori
    és de. akkor, amikor én ott voltam, az volt, a legelitebb. később jöttek aztán a követők

Új hozzászólás Aktív témák