Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz KisTücsök #70354 üzenetére

    Akkor legyen majd elvárható egy 5-0-ás végeredmény, ha a románok meg az észak-írek is legalább annyival verik meg őket, ugyanis mindkét válogatott jobb, mint a miénk. Egyébként nem tudom láttad-e a meccs végén a statisztikákat, de hatalmas különbség volt a javunkra kapuralövés, labdabirtoklás és passzok tekintetében is. Szerintem a második félidőre kifejezetten nem lehetett azt mondani, hogy ne küzdöttek volna.

    Az ünneplésről meg annyit, hogy a második félidőre úgy jöttek ki, hogy vezetnek a feröeriek, nyerniük kellett, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra. A végére sikerült megfordítaniuk az állást, szerintem érthető, hogy örültek neki, nem értem miért kellett volna lehajtott fejjel lejönniük. Ha az ezelőtti években végigvertük volna Európát, majd egy ilyen csapat ellen csak 2-1-re nyerünk akkor igen, az kínosabb lett volna.

    Az EB-n meg nincs sok keresnivaónk, épp ezért kéne örülni, hogy ennek ellenére most úgy látszik, hogy végre kijuthatunk, és ha nem is érünk el semmit, legalább lesz kinek szurkolni.

    Ezt a cigányt zenét meg felejtsük már el, könyörgöm! Ki a rákot érdekel, hogy mi szólt az öltözőben, van ennek bármi jelentőssége? Sikerült életbentartaniuk a meccs végére a reményeket, én is ünnepeltem volna, ha valamelyik hülye ezt a szar zenét teszi be, akkor arra.

Új hozzászólás Aktív témák