Új hozzászólás Aktív témák

  • szami777

    addikt

    válasz BenHans #88733 üzenetére

    "Nyáron már nagyobb esély kínálkozott a távozásra, akadtak is érdeklődök szép számmal, mi több, a Hull City már a Legiával is megállapodott, csak velem nem jutott egyezségre. Bármennyire is megtiszteltetésnek tekintettem ugyanis, hogy élvonalbeli angol csapat hívott, nem voltam meggyőződve arról, hogy a Hull a legjobb választás számomra. Nem attól tartottam, hogy nem állom meg a helyem a Premier League-ben, hanem attól, hogy újoncként a Hull jobbára csak védekezésre kényszerül majd. [...]
    Csak azért, hogy eldicsekedhessek azzal, hogy egy angol klub futballistája vagyok, nem akartam belevágni a bizonytalanba. Varsóban kerestem új kihívást, és meg is találtam: a BL-szereplés lebegett a szemem előtt. Rettentően sajnáltam volna, ha ebből kimaradok.”

    Niko interjú.
    Ha nem is a PL-be megy, az még oké, én azt sajnálom, hogy az az 1-2 évet nem nyomja még itt le Európában.
    Például egy Bundesliga csapat simán adta volna. De még a Legia is simán jó csapat, a BL/EL azért összejön nekik rendszeresen és hihetetlen atmoszférája van a meccseiknek. Én mindig is kedveltem a fószert, ezért is sajnálom, reméljük Némóhoz hasonló sikere lesz az USA-ban. Mondjuk azért kár, hogy egy tök utolsó csapathoz megy.

    [ Szerkesztve ]

    “So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”

Új hozzászólás Aktív témák