Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz ZavaBalazs #97869 üzenetére

    Nem én mondom, hanem olvasom másoktól akik elvileg szurkolók. Nem a támadás volt a célom.
    Nézek Bayern meccseket és valóban a 4-2-3-1 fekszik nekik, írtam is hogy a Heynckes érában nagyon jó volt a játék, élvezet volt nézni. Müllernek szerintem mindig a csatár mögött kellene játszania.
    Én abban is egyetértek, hogy hiába volt a legjobb Ribery, egy megnyert meccsen le lehet hozni a saját érdekében is, de sokan támadták emiatt Ancelottit.

    James hasznos lesz a Bayernnek és szerintem jó igazolás volt, pláne ilyen formában kölcsön stb.
    Azért az érdekes volt, hogy a Hoffenheim ellen amikor Müllernek nulla volt a játéka és Carlo lehozta és James ment fel akkor is kikelt magából a padon a német.
    Ebből, a Ribery cseréből és a Lewa nyilatkozatból ahogy olvasom sokan arra következtetnek hogy kicsúszott Carlo kezéből az irányítás és nem tudja összetartani a csapatot, gond van az öltözőben.

    Azt is megértem, hogy németek kellenek, én is büszke vagyok a csapatom magjára, ami nem csak olasz hanem római... Csak azt nem értem hogy Draxler pl miért nem a Bayernben játszik. A Bayernnek is ki kell nyitnia a bukszát, nem kell túlzásokba esni, de 60 millió már csak a Bayernnél számít rekordnak a topklubok közül, de a rekordjuk még mindig negyven valamennyi... Niklas Stark? Mitchell Weiser vissza fog kerülni?
    Ebben igazat adok Lewának, a hűséggel kapcsolatos fröcsögése nagyon nem tetszett. A Robbery sem tart örökké, őket is pótolni kell és igazán komoly névért zsebbe kell nyúlniuk ha német ha nem.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák