Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz lacafaca #103579 üzenetére

    Gyümölcsfákról jut eszembe. Idén megjelentek nálunk a seregélyek, elkezdték lezabálni a korai cseresznyét. Eddig sosem jöttek.
    A légpuskával megcsattogtatás nem riasztotta el őket. Nem gondoltam, hogy működik, de ki lett rakva egy madárijesztő --> [kép] és láss csodát, eltakarodtak. :) Még sosem volt madárijesztőnk, nem gondoltam, hogy ilyen hatékony.

    ON:
    Merkely jósdája már megint csúcsra jár. [link] A virológus szakértő Úr már megint tele van a szerinte, gondolom és hasonló szakmai indokokkal teletűzdelt kijelentésekkel:

    "A nyár folyamán teljes mértékben eltűnik a vírus"

    "biztos benne, hogy a világon nincs olyan mutáns, amely ki tudná kerülni a jelenlegi oltóanyagokkal elért védettséget" ---> a szakértő úr megmondta, a vírus vizsgálata és a kutatások zárhatóak. Végeztünk. :D

    Múltkor meg azt jelentette ki, hogy nem lesz 4. hullám. Engem már nagyon idegesít ez az ember, hogy bizonyos időközönként kiáll és teljes határozottsággal nyilvánít ki rengeteg olyan dolgot amelyhez egyrészt nem ért, hiszen nem virológus, másrészt ezerrel kutatja egy csomó szakember és még ők sem tudnak biztosat mondani, de Merkely úr, na ő igen.

    Számomra ezek a jósdai kijelentései ugyanaz a minden tárgyilagos valóságot mellőző kategória, minthogy sámándobbal kiűzöm a vírust, vagy a vakcina elválasztja a testedet a lelkedtől...

    Kifehéredett ujjakkal kapaszkodik a csávó a rektori székbe...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák