Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz kolopele #108161 üzenetére

    Ahogy Aweriot írta, felelőtlenek, de inkább ÖNZŐK. Nekem is volt munkatársam a csúcson február körül aki úgy köhögött, hogy a folyosón is lehetett hallani de nem maradt otthon mert ugye a táppénz talán csak 70%-ot fizet (most ezt nem tudom pontosan)
    tehát csak és kizárólag a saját érdekeit nézte.

    Vagy itt is volt olyan a topikban aki április körül nem azon majrézott, hogy naponta százak halnak meg, hanem hogy nem lesz beoltva (neki csak a Pfizer jó ugye) mire megy a LEFOGLALT görög, horvát stb. nyaralásra.
    Vagy ami még finomabb: 600-800k-t elkölt a nyaralásra (ebbe mondjuk minden beleszámolva tehát majd a helyi költés, az utazás stb. ) de azért aggódik, hogy lehet fizetnie kell majd 1-2-3 db PCR tesztet mert ugye az a 30 ezer forint teljesen ellehetetleníti az életét (gondolom pár metaxával akkor kevesebbet ihat)

    Vagy nem tudom pontosan mikor de egy német enyhítés után amikor lehetett utazni Ibizára, Mallorca-ra vagy hasonló helyekre ami a németek kedvenc célpontja egy német idősebb fickó nagy vidáman nyilatkozta, hogy már az enyhítés első napján ült is fel a repülőgépre és utazott ide, hogy "pihenjen" egy kicsit.

    Ameddig ez a globális magatartás - amire a korábban már említett dolog, hogy az emberek még kezet mosni sem tudnak és nem is szoktak - akkor ez az egész úgy ahogy van abszurd, és egyáltalán nem logikátlan azon döntések sorozata, hogy magát a KONTAKTUSOK számát próbálják csökkenteni tehát a munkahely-gyógyszertár-bolt szentháromságra, mert így is fog terjedni, de a sok terjedési grafikon alapján talán 70-80%-al lassabban, mint normál esetben.

Új hozzászólás Aktív témák