Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz Gsx-rr #111604 üzenetére

    "Szerinted az orvosok 99,9 szazaleka ugy gondolkozik mint te csak azert mert kussol?"

    Ezt elég egyszerű kideríteni, meg kell nézni, az orvosok hány %-a vette fel az oltást, ha már szóbakerült, a fiatalabb korosztályban. ex gimis osztályomból 3 orvos és 2 gyógyszerész került ki, rajtuk kívül ismerek még 3at (1 magyar, 2német, 1 svájci) mindegyikük kért oltást, a saját elméleteik szerint különféle típusokat. Hallomásból ismerek 1 azaz egy db német orvost, aki "megvilágosodott", se oltást, se semmilyen hagyományos gyógymódot nem kér és a családját otthagyva most lép le D-Afrikába a barátnőjével - onnan fogja majd nyilván osztani az észt "természetesen" Dr. Hans Musterként bemutatkozva. Ja +infó: D-Afrikába meglógó barátunk messze a legidősebb az említettek közül.

    Ha annyira méregnek tartanák, nem vennék fel. OK, a magyaroknak kötelező LESZ (akiket ismerek sokkal korábban vették fel, mielőtt egy szó is felmerült volna a kötelezővé tételről - akkoriban még privilégium volt hozzájutni - ha annyira ódzkodtak volna tőle, minimum vártak volna még hónapokig).

    Szóval ha a kérdés erre irányult: igen, az orvosszakma túlnyomó többsége meg van győződve arról, hogy a jelenlegi gyakorlat korrekt.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák