Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz csiga8 #112004 üzenetére

    Oh, ne haragudj, nem tudtam, írhattad volna előbb is, hogy Bhakdi hívő vagy, így egészen más a helyzet.
    Nyilván a drágajó professzor úr 22 vezetői éve lenullázza a vele szembefeszülő orvos és szakértő- társadalom (ami kb 98%) véleményét, és azok minden érveit, kutatásait.
    Tiszta sor.
    Mondjuk logikus, ha én 20 évesen az ország legjobb pilótája vagyok, sorra nyerem a rallye-kat, pályaversenyeket, egészen 42 éves koromig, majd 65 évesen naponta összetöröm a verdát, és csapok el valakit, az még nem jelenti azt, hogy már nem vagyok alkalmas a töredékére sem, arra amiben korábban profi voltam, hanem hogy mindenki más hülye körülöttem.
    Világos, mint a nap.
    És igen, milliók haltak meg a maszktól, meg az oltástól, a covid meg csak túlfújt influenza, a PCR teszt csalás, és minden hír meg adat hamis... És ebben az egészben az összes orvos, meg tesztet végző operátor, nővér, és virológus, na meg a kutató közrejátszik.
    Btw, nem hiányolnak facebookon? ;)
    Ajánlom a következő Bhakdi színvonalú orvosok tanításait csak neked:
    Dr Pócs Alfréd, Prof. Bardócz Zsuzsanna, Dr Tamasi József, Dr. Fórizs Eszter.
    Ők is több évtizedekig dolgozak doktorként, persze már egyik sem fiatal, mind hatvan feletti, és még véletlenül se beszélnek nyilvánvaló f@$zságokat összevissza, nem is tudnának, mert a korábbi doktor éveik predesztinálják őket arra, hogy nem hülyülhetnek meg.
    :C

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák