Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz WoodrufF #118584 üzenetére

    Ebben szokás szerint összevisszaság van.
    Múltkor írtam, hogy a feleségem munkahelyén 3-an nem oltatták magukat. Írtak kérvényt az emmi-nek és dolgozhatnak tovább. Mint kiderült olyan feltétellel, hogyha csinálnak antitest vizsgálatot és megfelelő számú, akkor áprilisig folytathatják a munkát. 3-ból kettőnek megfelelő a szint és dolgoznak, a harmadiknak nem, ő már fizetés nélkülin van. Utána megint antitest vizsgálatra kell menniük ha akkor már nem, fizetés nélküli szabadság.

    Amúgy szokás szerint nem csalódtam az emberekben, hogy mennyire, de mennyire gyökér a gondolkodásuk és 2 percnél előrébb nem tudnak gondolkodni.
    A feleségem ilyen-olyan pedagógus facebook csoportokban van és már jelennek meg a hozzászólások, hogy itthon vagyok fizetés nélküli szabadságon, mert nem oltattam, szerintetek mit kellene csinálnom.... Bakker komolyan mondom, hogy az ilyet nem tudom hová tenni. Már mikor elmondták a menetrendet, hogy januártól fizetés nélküli. Ha egyszer eldöntötte, hogy ő ezt választja, akkor hogyan lehetnek olyan ostobák, hogy akkor kezdenek el agyalni, hogy mivel keressenek pénzt, mikor már benne vannak. Nem előtte kellett volna már lezsírozni, hogy akkor hová megy, vagy mi legyen?
    Helyette mint egy 3 éves kisgyerek a facebookon várja a tanácsokat értetlen fejjel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák