Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Asbee #119703 üzenetére

    Van benne valami. A birkákat és a rendszer szolgáit placebóval oltják, így nem lesz bajuk.
    Akik meg átlátnak a szitán és máshogy gondolkodnak, azok a rendszer ellenségei és mivel a nagy tesó mindent lát, pontosan tudja is kik ezek az emberek.
    Na náluk az oltóponton kidobja a gép, hogy a valódi vakcinát kell beadni, ami méreg. Így likvidálják világszerte a rendszerelleneseket.
    Azt hiszem megfejtettük ezt a rejtélyt is.

    Nade várjál! Én is sokszor megyek szembe dolgokkal és szólalok fel. Az oltásért sem rohantam nagyon sokáig. Én hogyhogy élek? :F

    SZERK:
    Jaaa BallanceR megválaszolta, akkor én biztos a 3-as számú fiolát kaptam a sinoval. Az lehet akkor a késleltetett hatású. Igen, ez lehet a kulcs. Aki nagyon rendszerellenes, azt rögtön ölik, aki csak kicsit tér el a "normalitástól" az késleltetettet kap. Ez is meg van válaszolva. Megnyugodtam.

    Na de várj! Most jut eszembe, hogy nekem már le kellett volna tenni a lantot billentyűzetet, hiszen vagy egy évtizede megmondta egy természeteséletetélő, hogy hülye voltam, hogy kés alá feküdtem, mert "oxigént kaptak a belső szerveim és attól meghalnak az emberek" (az kicsit sem zavarta, ha nem műtenek meg, akkor 0%, hogy ma itt irkálom a hülyeségeim).

    Azt mégis itt vagyok. Vagy nem? Én már teljesen összezavarodtam. Na be kell fejeznem a tisztánlátás keresését, mert akármerre megyek már nem kéne léteznem és ha ezt bizonyossággal megfejtem lehet, hogy fel kell kötnöm magam igazolásképp.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák