Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz csƵ #13518 üzenetére

    Nem csak azt szarják le. Egészen addig míg a közvetlen környezetük beteg nem lesz mindent leszarnak. Tegnap voltam kint napok óta először.

    Az emberek jöttek mentek, kutyát sétáltattak, álltak csoportokban, mintha mi se történt volna. Tízből egynek volt az arca eltakarva, a Penny-ben ahol láthatóan kötelező a maszkhordás azt árufeltöltést végzők egy része úgy dolgozott, hogy le volt húzva az arcukon a maszk, de láthatóan úgy, hogy ha jön a "főnök" akkor gyorsan felhúzhassák.

    A nép láthatóan lószart se tesz ami az óvintézkedéseket illeti, de ugyanez a nép veri habzó szájjal az asztalt, hogy a kormány nem tesz semmit. Mástól várják a megoldást, miközben csak annyit kéne tenni, hogy megülnek a seggükön, ami nem kerül pénzbe.
    Itt ha raklapszámra állna mindenhol a maszk ezek akkor se vennék fel, ugyanúgy kijárkálnának és vernék az asztalt, hogy a kormány...
    Itt egészen addig nem lesz változás, míg meg nem hal pártízezer ember. Sőt lehet, hogy még akkor se, mert a hülye még a saját hibájából se tanul.

Új hozzászólás Aktív témák