Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz freeknight #19914 üzenetére

    Tök egyetértek. Nekem nagyszüleim sajnos már nem élnek, de feleségemnek még igen (75+ mindkettő). Nagymama frissen műtve amputáció után, 1 raklap betegséggel. Nagypapa strokeot kapott pár éve, félig süket, cukros, vérnyomásos, de aktívan dolgozik a mezőgazdaságban, kemény mint az állat, és makacs is persze. Igazi kemény parasztember, 0 pejoratív felhanggal mondom.

    Nagy nehezen meggyőztük őket (nagypapát), hogy nem kéne vásárolni menni, mi bevásárolunk helyettük. Kurva nehezen fogadta el, de jó, belement. Erre kihirdették hogy 9-12 65+-os korosztály mehet, azóta le szarja, mit kérünk, ő megy vásárolni mert hát "ilyenkor mehet". Agyrém.

    (#19922) radi8tor: elfogadni el kell, ugyanakkor normálisan védekezni is kell. Lassan ott tartunk, hogy aki maszkot húz, tartja a social distancing-ot, meg rendszeresen kezet mos/fertőtlenít, az rettegő itt egyesek szerint. Persze, vannak irracionálisan rettegők, de talán a normális óvintézkedéseket betartókat ne vegyük már ide, és ne nézzük le.

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák