Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz radi8tor #22350 üzenetére

    +1, sőt: bizonyos légterekben előfordul pl csecsemő, akire kb lehetetlen(?) maszkot adni: ha őket nem fertőzzük át, akkor a nagymama se fog az intenzíven kikötni. Az összes sötét EU politikus közül 1 nem volt képes arra a logikai lépésre eljutni, hogy a fertőzöttek a "mindenki" részhalmaza ÉS a fertőzöttre akasztott mark I sál/símaszk/szakadt farmerdarab is felfogja a tüsszentést vagy a "literben"beszédet.

    #22353: legyek kicsit az ördög ügyvédje: sztem a jelen járványhelyzet Mo.-gon kivételesen jó sok nyugat-EU országhoz képest, csak a skandinávok (-Svédo) teljesít k-EU-i szinten és Németo. egyes (főleg keleti) tartományai. +a kormánynak csak féligmeddig érdeke a helyzet elbagatellizálása: a nyitáshoz nem kellenek hívek, a fél ország toporzékol, mikor mászhat már a másik nyakába. Viszont a kiürített kórházi ágyak ezreit valahogy indokolniuk kéne.
    Mivel a kór exponenciális jelleggel tud terjedni, és már 2 teljes hónap elmúlt az olasz balhé bedurranása óta, nincs az a kormánypárti eltitkolás-hírzárlat, ami egy tényleg rosszul kezelt szitu hullahegyeit el tudná tüntetni. Iránban feleennyi idő után már műholdak szúrták ki a tömegsírokat...
    Szval a jelen intézkedéscsomag (kiemelném az iskolabezárást!) működőképesnek tűnik, legalábbis tuti 1.5 alá vágta az r0-t. Ezt nem a publikált szép számokból, hanem szimplán a hullahegyek hiányából tippelem. Kérdés, hogy a mondjuk 1.1-es r0-t hova lőjük ki, ha xy intézkedést beszüntetünk.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák