Új hozzászólás Aktív témák

  • Alex91

    félisten

    Dr. Szlávik Jánosnak, a Szent László Kórház infektológus főorvosának jutott a szerep szombaton, hogy képbe helyezzen a koronavírussal kapcsolatos eddigi információkról. Hangsúlyozta, hogy bár sok mindent tudunk már az új koronavírusól, de sok minden van, amit még nem tudunk. Például, hogy honnan származik, hogy jutott át állatokról az emberekre, és noha már több mint négymillió fertőzött van világszerte, még mindig nem tudjuk pontosan, a vírus hogy terjed emberről emberre.
    Szlávik János a vírusról folyamatosan bővülő tudásunk példájaként hozta fel, hogy egyre több testnedvben kimutatják, ugyanakkor nagyon sok a bizonytalanság azt illetően, hogy egy vírussal fertőzött ember mikortól és meddig fertőz tovább. Mint ahogyan az sem világos még teljesen, hogy ki lesz súlyos beteg, vagy milyen immmun mechanizmusok játszanak szerepet abban, hogy egy fiatal is súlyos tüneteket mutat.
    Szlávik hangsúlyozta, hogy jelenleg nem tudható az sem, hogy mikor lesz védőoltás, rengeteg ellenőrzés és klinikai teszt kell ugyanis a hatékony, biztonságos vakcinához.

    Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Új hozzászólás Aktív témák