Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #86564352 #30639 üzenetére

    Ja, arra konkrétan elfelejtettem válaszolni. Szval: €urópa helyzete viszonylag 1xerű: az egész kontinens az É-olasz-tiroli gócból kapta a vírusterhelés döntő többségét, majd nem keveset exportáltunk az Amerikai kontinensre. Amennyiben febr 23.-án nem 10 olasz falut sáncolnak el, hanem instant zárják Lombardiát, Veneto-t és a gócoktól <50km-re lévő osztrák-svájci területeket csupán egy lappangási idő erejéig, akkor az €U robbanás megelőzhető lett volna.

    Ha ezt kiegészítik azzal, hogy blokkolják az EU-ba történő interkontinentális beutazást, szintén FEBRUÁR 23.-ától tiltják a kontinens ÖSSZES x száz főnél nagyobb rendezvényét és pofa-orreltakarást (!== "maszk") írnak elő a tömegközlekedésre, akkor a járvány szimplán lecseng, legkésőbb MÁRCIUS végére. Pontosabban ki se alakul, mert pl nem eresztenek haza 1300 fertőzött britet D-Európából.

    EU-n belül ki lehetett volna alakítani egy járványmentes, szabad zónát, ami azért gazdaságilag is meglehetősen jól megáll a lábán. A világ többi részével meg majd helyreállítjuk a személyforgalmat ha ők is megoldották a járványproblémájukat.

    Szted Izrael miért zárta a határait még Februárban?

    Ezt neked bármelyik nem-lefizetett, nem-sgghülye járványvédelmis elmondja, illetve elég csak körülnézni, hogyan szervezték magukat a kínaiak.

    Felnőttnek a felnőtteket lehet kezelni, a koronapartizó olaszokat, beerpongoló brit turistákat aligha...

    Egyelőre az az egyenleg, hogy kaptunk a nyakunkba konkrétan (egyelőre!) 3hónapnyi szívást, rahedli halottat, munkanélkülit, gazdasági válságot. Csak azért, mert b.sztak időben lépni és tolták pl az anti-maszk hazugságkampányt csak azért, mert épp nem lehetett kínából maszkot rendelni/az európainak derogál eltakarni a p.fáját tüsszögés közben. Mindez a járvány időbeli ELFOJTÁSÁVAL elkerülhető lett volna.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák