Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz lacos001 #30735 üzenetére

    Erről a doktorgörényről azért eléggé közismert, hogy rosszban sántikál, persze ettől még a videóban szereplő főfőfő mikrobiomókus még mondhatna igazat, de nem mond.

    Azt mondja: a maszk hülyeség, mert a vírus sokkal kisebb, mint a maszkon a szűrő és átmegy rajt. Nos vírusokat soha nem bocsát ki közvetlenül az ember, csak testnedvekkel terjed, azok pedig cseppeket képeznek a levegőben amiknek a mérete sokkal nagyobb mint a vírusé.A maszkok erre vannak hitelesítve, a sebész se divatból hordja, hanem mert működik és így nem fertőzi meg a beteget műtét közben.
    Másrészről a komolyabb maszkokat minek hordanák azok akik fertőzött betegekkel érintkeznek, és hogyhogy nem betegszenek meg, ha a maszk semmit nem ér?

    A nyájimmunitásról is totál faszságokat beszél. Ha a tüneteket nem produkálók azért nem produkálnának tüneteket, mert keresztimmunitáson keresztül szereztek volna védettséget akkor termelnének antitesteket és lehetne tőlük plazmát nyerni illetve reagálnának az antitest tesztekre. Dehát nem ez a helyzet, sőt olyanoknál látnak tartós tüdőkárosodást akiknek semmi szimptómájuk nem volt. Meg hát ahol az emberek 80-90%-a immunis ott nem fut fel úgy a járvány, hogy annyi halott van, hogy teherautókkal kell szállítani.

    Kíváncsi vagyok, kik és mivel zsarolhatták meg az ipsét, hogy ilyeneket mondjon.

    t72killer:

    "egyre többen bagatellizálják a járványt"
    Ezért van a járványoknak több hulláma, textbook

    Nekem most már egyre inkább úgy tűnik, hogy ez egy szándékos suttogó propaganda és hogy inkább szeretnék átfertőzni a társadalmat . Szerintem arra számítottak, hogy a nyitástól majd beindul a dolog, de nem így történt és próbálnak rásegíteni.

    Egy politikus (kivéve a gyevi bírót a.k.a. Trump) nem mondhatja azt, hogy ne tartsd be a higiéniai előírásokat, mert szeretném ha megfertőződnél, mert azzal ugrana a népszerűsége, másrészt ellenkező hatást érne el, de ha egy szakértő mondja, hogy csináld mert az úgy jó annak meg elhiszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák