Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz Parci #43791 üzenetére

    Nem volt nagy megfejtés, kicsit úgy volt tolva, hogy a gazdaság dübörög, az áldozatok családjainak részvét, eszköz van elég, a személyzetet meg mindig oda vezénylik, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, amiért nagy köszönet nekik, tudja, hogy ez kényelmetlenséggel jár.
    Kapcsolatban vannak amerikai, orosz, kínai és japán vakcinafejlesztésekkel is az európai mellett, jövő év közepére esélyes, bár az amerikaiak már ez év végére is el tudják képzelni.
    A gazdaságnak MŰKÖDNIE KELL, sikersztori van, 4.5 millió aktív dolgozó, 3 lépcsőben tudnak segíteni, az első a vállalkozói szféra, akik a munkát adják, az ennél rosszabb, de még oké, hogy az állam hoz létre munkahelyeket, a harmadik a közmunka, ami nem túl jó, de a semminél több. (emelni kell a közmunkások bérét)
    Budapest túlzottan a külföldiekre építette a turizmust és vendéglátást, ezen változtatni kell. (azután is, ha túl vagyunk a nehezén)
    Ausztria mellett más országokat is "laboroztatunk", sajnos a cseheknél valami félrement, pedig fejlettebbek nálunk.
    Ha jól emlékszem, akkor a többi csak blabla, más érdemi nem ugrik be.
    Személyes: a hatalmas magabiztosság mögött én mintha láttam volna egy halovány "elqrtuk, de valami csak lesz" arcot is néha.

Új hozzászólás Aktív témák