Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz Ezekiell #48335 üzenetére

    Az a vicces, hogy itt, ebben a topicban nem vagyunk sokan, max 50-60 állandó kommentelő és még ebben a mikrokörnyezetben sincsen konszenzus akkor miért várjuk el, hogy nagyobb volumenekben legyen?
    A "Másik oldalon" megy a konteó, hogy miért nincs most Wuhanban ezres halottszám? (10+ milliós város)
    Biztos a kínaiak csinálták a vírust, vagy nincs is vírus.
    Hát nem, ott kommunista diktatúra van, ha azt mondja a párt, hogy felveszed a kurva maszkot, nem tömörülsz egy-két hétig, és betertod a szabályokat, különben elvernek, mint a szart, vagy mész a böribe.
    Ott nem volt hópihe mentalitás, hogy "jajjajogaim, jajj fulladok a maszkban, jajj nem mehetek lapostévéért a mediamarktba, vagy végigpróbálni a készletet a zarába, ójajjagazdasággalmilesz... " Ott nem hagyták, hogy teret nyerjenek a kóklerek, a sarlatánok, nem volt kivételezés. Szabályok és kész.
    Nem azt mondom, hogy az a helyes út minden tekintetben, de a nyugati "mindenkinek mindenhez joga van"- mentalitás ilyen esetekben nem működik.
    Ma már mindenkinek több joga van , mint kötelessége, ha a negyven éves férfi csillámpóni akar lenni, akkor büszkeségnapot szervezünk neki, és tapsolunk magunknak, hogy mennyire toleránsak vagyunk, és ez a szabadság földje, ezrek által követett , elismert híresség lehet egy adócsaló bűnöző...

    Sorry, ez most kijött...

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák