Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz BalanceR #50652 üzenetére

    Nekem közeli ismerősöm (eü dolgozó), 2 hétig 38-38,5 hő, erős köhögés, néha enyhe fulladással, és fejfájás, fáradtság. Szag és íz csak gyengült nem ment el teljesen. Véroxigén végig rendben volt. Algopirint és cataflamot nyomott elég sokat, illetve beszedett egy kúra levofloxacint felülfertőződés ellen. 28 nap után produkált negatív tesztet. 2 hét után, picikét még köhécselt de teljesen jól van , semmi szövődmény.

    Másik ismerős szintén eü, 1 hétig volt lázas, köhögött elég rendesen, fáradtság, fejfájás. 1 hét után rohamosan javult. Azit tolt, meg lázcsillapítás. 36 nap után lett negatív tesztje. Már 3-ik héten újra 10 kilómétereket futott, semmi baja, szintén semmi netes rémtörténet.

    Egy tanár ismerős, kórházba került 1 hét után, tüdőgyulladással, még 2 hetet bent volt. Nem tudom milyen kezelés volt neki, semmilyen lélegeztetés nem kellett. Héten már dolgozott újra, kis hegesedés maradt neki vissza, de nem érez semmi romlást magán.

    Aztán több emberről is tudok, akik 2 hétig kb otthon voltak ilyen éppen hőemelkedéssel, az viszont stabilan végig. Végig fáradtság, közbe fejfájás, semmi más. Senkinek semmi baja, jól vannak. Páran kaptak azért antibiotikumot, de más semmi különöst.

    Egy emberről tudok, akit csak látásból ismerek, akinél tüdőembólia alakult ki miatta. Még kórházban van.

    Nekem is volt nemrég, egy 13 napos hőemelkedéses, fejfájós, enyhén köhögős időszakom. Jövő héten csináltatok teszteket, kíváncsi leszek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák