Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Asbee #50707 üzenetére

    nem törvényszerű elkapni, egy influenza is beüt egy családba, aztán nem kapja el mindenki. itt rosszabb, persze, mert tuti nem immunis rá senki félig tavalyról és társai, de akkor is. volt nálunk ottalvós vendégség 2018. karácsonya előtt, amikor az éjjel rajtam kitört. az én családom telibe elkapta (másnap estére rajtuk is kijött), de a vendégek közül csak ketten, pedig voltak egy páran.

    a focimeccs kapcsán egy utolsó megjegyzés: azzal nem tudok mit kezdeni, ha az én mondandómat valaki később százszorosára nagyítja és túloz, meg felhergeli magát infarktusig. :DDD azért én még szeretném leírni. ;)

    engem borzasztóan felháborított, mert tényleg arcon köpi azokat, akiktől mindenfélét kér úgy amúgy az összes többi napon: gazdasági szereplők, akik épp csődölnek, egészségügyi dolgozók stb. így nem lehet, na. és így még nagyon hibáztatni sem lehet az embereket, hogy aztán telibeszarják az egészet. :( ezen felül pedig minden ilyen egy döntés, hogy mi fontos és mi nem, és minden ilyennek van következménye is (nyilván nem az, hogy mind meghalunk, de sejthetően nem is jó...).

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák