Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz philoxenia #50834 üzenetére

    "A moderátoroknak nincs "hatalmuk" ugyanúgy mint pl. egy rendőrnek sincs. Előírásoknak, szabályoknak próbálunk érvényt szerezni, nem mi hozzuk őket."

    Akkor, ha egy döntésből a szubjektum 100%-osan kiküszöbölhető lenne. Ez viszont lehetetlen.

    "A "jobban beszél" nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobbat, igazabbat mond, azt is jelentheti, hogy jobban adja elő a mondanivalóját."

    Az egyes írásokat nem lehet elvonatkoztatni a témában megtett korábbi kijelentésektől és ott a véleménye is "Respect. :C" Ha nem értenék egyet valamivel, akkor odaírom azt is. Például a Gödény-Boldogkői vitát Gödény nyerte meg. Ezt elismertem, de odaírtam azt is, hogy nincs igaza és csak kommunikációsan ért el sikert.

    "Szerinted mennyiben érti most a tudomány jobban a vírusok működését, mint anno? Azaz van-e jelentős fejlődés ebben az irányban?"

    Ha a koronavírusra kérdezel, akkor a válaszom egyértelműen igen. Ha a kérdésed magáról a virológiára irányul, akkor azt mondom kicsivel többet tudunk, hozzátéve azt, hogy sokkal többet, mint amennyivel ennyi idő alatt a koronavírus nélkül haladt volna előre a virológia fejlődése.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák