Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz pjen #52023 üzenetére

    Te már leszóltad anno azokat akik Dél-Koreát példaként említették, majd hoztál egy cikket amiben példaként említik. ilyen változó vélemény mellett nehéz követni, mit is szeretnél a linkekkel.

    Mindemellett a Koreaiakat példaként azzal utasítottad el, hogy más gazdasági lehetőségek, és más kultúra. ezzel szemben a "bezzeg a Svédek" csak halkan jegyzem meg hogy ők is más gazdasági helyzetben vannak mint mi, és a polgáraik finoman fogalmazva is más mentalitásúak mint nálunk. Tehát adott két nálunk gazdaságilag jobban teljesítő állam, fegyelmezettebb lakossággal.
    A híreket olvasva (mielőtt megkapom nem voltam sem dél Koreában sem Svédországban) úgy látom a Koreai út hatékonyabb.

    Még egy észrevétel.
    A Svédek egy külön kategória ebben a témában. Ők úgy vélekednek, hogy menjen minden ahogy megy. Ha akarnak az emberek tartanak távot6 hordenak maszkot, ha akarnak nem, mert ők "felnőttként" kezelik a polgáraikat. Aki meghal, meghal. Számoltak vele a szakmberek, hogy lesznek halottak. nagyjából a hírek alapján ez a hozzáállásuk. Tavasszal a skandináv országok között elég rosszak lettek a aszámaik az elhunytak tekintetében, közben a gazdaságuk is megsínylette majdnem annyira mint a többieké. bámulatos.

    Majd meglátjuk a második körben mi lesz, ha náluk is elkezd felfutni a dolog. amennyire tudom ők csúszásban vannak hozzánk képest.

Új hozzászólás Aktív témák