Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Ma már szerepelt itt egy cikk amiből kiderül, hogy orvostanhallgatókkal akarják pótolni a mentőshiányt és növelni a tesztkapacitást.

    Erről egy kicsit bővebben:
    Jogosítvánnyal rendelkező medikusokat kell kijelölni az egyetemeknek a teszteléshez

    Valaki linkelt egy interjút az atv-ről, ahol egy immunológussal beszélgettek.

    Bár az atv riporter a szokásos pitbull volt, a válaszok óvatosak voltak, de nekem azért ez így akkor is elég aggasztó.

    Hihetetlen sok vagylagosság van ebben a vakcina sztoriban még :( Főleg, hogy azt se tudják még mindig megmondani, hogy ténylegesen hatásos lesz-e vagy csak rövid időre ad védettséget, stb-stb-stb... Ez nem fogja egyelőre a fényt jelenteni az alagút végény, hiába próbálják eladni úgy manapság a médiában a politikusok.

    [link]

    Az MTV díjátadója is egyedi lesz idén. Az mindenesetre nem rossz, hogy amikor az egész világ bezárt, akkor egy ilyen esemény magyar látványosságok sorát látják a nézők...
    [David Guetta lesz Palvin Barbara társa az MTV európai díjátadóján]

    A rendhagyó online díjátadón David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

    A show történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország. Az MTV több mint 180 országban közvetíti a gálát, amely a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból.

    Az adásban a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. A november 8-i esemény során megmutathatjuk országunk csodálatos tájait, építészetét, azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer hazánkba látogat. A soha nem látott műsorban David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

Új hozzászólás Aktív témák