Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    válasz Vesa #5304 üzenetére

    Én csak az osztrák 5000 vs magyar 500 számokat hoztam fel 6 napja, de azzal lettem leoltva, hogy fals eredményeket hoz az orrba-szájba tesztelés, meg itthon a kontaktkutatás ennyire jutott stb., sasa134 volt :), de no offense, mert részben igazat adtam neki, volt benne igazság amit írt, én se tudtam, mit gondoljak az eltérő módszerekről. De most az USA is tömeges tesztelésre készül, a WHO is elkötelezte végre magát. Tényleg a WHO ez vicc, vezető szerepet kellett volna vállalniuk, iránymutatások, mit csináljanak az országok stb.

    De amit ma az öregasszony mondott, hogy szintet léptünk, eddig kvázi "minden" oké volt, kordában tartjuk, happy prime minister szerint csak az öregekre vigyázzunk és tessék, pár nap múlva a fejükre borult a bili, pontosabban a miénkre, mert ők tökéletesen ismerték a forgatókönyvet.

    "Az első szakaszban egyedi megbetegedések, pici közösségek voltak betegek, de a következő napokban jönnek a csoportos fertőzések. Itt már nem lehet pontosan megmondani, ki kitől, hogyan kapta el a vírust, mint egy influenzajárványnál. Ahol nagyobb a csoport, ott több fertőzés lesz, ráadásul
    MOST IS VANNAK OLYAN FERTŐZÖTTEK, AKIKNÉL NEM LEHET TUDNI, KI KINEK ADTA ÁT A FERTŐZÉST
    – tette hozzá Müller." Mamikám, eddig hol voltál, nem erről pofáztak, hogy a láthatatlan gócpontok indították be a dolgokat olaszban és nem az a 3 fertőzött, akiket sikeresen elkülönítettek? Mit tettünk ezirányba?

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák