Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz lacafaca #56674 üzenetére

    Ne idegesíts. :D Nem adtam a szádba semmit, csak hasonlatot mondtam. Én úgy értelmeztem, hogy te elfedésről, elnyomásról beszélsz, mert akkor tényleg megmaradna az ok. Az oki kezelésnél az okot szüntetem meg. Azt is írhattam volna, hogy a magas vérnyomásnak nincs közvetlen hatása, ezért is van az, hogy nagyon sokáig észre sem vesszük. Akkor okoz problémát, ha idővel az ereket, szerveket károsítja. Ha ez bekövetkezik, akkor már tényleg igazad van. Akkor már hiába adjuk a vérnyomáscsökkentőt, a bajt már nem lehet visszafordítani.

    A kedvedért módosítom amit írtam:

    A magas vérnyomás önmagában NEM kockázati tényező, ha időben felfedezték és megfelelően kezelik. Kizárólag csak a kezeletlen magas vérnyomás az. Akinek időben (a kezdetén) jól be van állítva a vérnyomása annak a koronavírus szempontjából ez nem kockázati tényező.

    Ugyanez igaz a korra is. Önmagában a kor sem kockázati tényező, csak a vele járó betegségek miatt az. Mivel legtöbb, de nem minden, embernél van valami betegség, ezért mondják a koronavírusnál is a kort mint kockázati tényezőt.

    A régi aláírásom:

    A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő és egyértelmű hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák