Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    "Megdöbbentő felvételeket készített egy zsúfolásig telt nápolyi kórházban egy látogató. A Cardarelli kórház mosdójába benyitva egy padlón fekvő halottat talált. A páciens koronavírus miatt feküdt az intézményben. A kórház vezetősége sajnálja az esetet és belső vizsgálat indult - írták az olasz lapok.

    A videót készítő személy azt mondja a felvétel alatt, hogy az intenzív osztályon azt sem lehet tudni, melyik beteg él még. Állítólag a kétségbeesett orvosok az újonnan érkezőket is erejükön felül próbálják ellátni - jobb híján az épület előtt, saját autóikban. Gyors megoldásként a kórház egyik falát kibontották, hogy még egy bejáratot nyissanak az intenzív osztályon." [link]

    Komolyan ezektől vár bárki is pontos infót az újrafertőzöttek, vagy épp a körözöttet utálók arányáról :F :F Lehet, hogy túlzás, mint a Lampedusáról v honnan "beújított" "Bergamói" képek, de az tuti, hogy nagyon sok eü-intézménynek most bőven akad sürgősebb dolga, mint hobbi-statisztikákat készítgetni, apróságoknak utánajárni.

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák