Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz lacafaca #60045 üzenetére

    Komolyan nem értem azt, amit mondasz. Fogalmazd meg egyértelműen. Tényleg nem szívatlak, nem értem, hogy mire a akarsz kilyukadni.

    1. Attól, hogy van maszkhordás lehet influenza ia, csak kicsi a valószínűsége.

    2. Az előző évek adatai alapján, mindig decemberben, januárban kezdődött a járvány. Attól lehet hamarabb is influenzás, de tömegekben nem. Még egyszer, ezt az előző évek adatai alapján állítom. Miért lenne ez az év különb, mint az előző évek, az influenza szempontjából, ha a korona elleni védekezést leszámítjuk. Másrészt a távolságtartás, rendezvények tiltása, maszkviselés, a higiénia betartása, stb., stb az influenzára is hat. Szerinted nem?

    3. Az influenza sokkal kevésbé fertőzőképes mint a koronavírus. Két okból, mert sokkal több trükköt ismer az immunrendszer átvágására, mint az influenza (genetikailag). Másrészt a szervezet sokkal hatékonyabban tud az influenza ellen védekezni, mint az influenza ellen, az előzőek alapjából következőleg is és más okokból is. Ezek vannak az R0 értékbeli különbségek mögött.

    4. Ha pedig ezeket nem hiszed el, akkor nincs miről beszélgetni. Ilyen alapon a 5G-re és a gyíkemberekrre is hivatkozhatunk. Azért fogalmazok így, mert ha gondolod linkelhetek szaklapokból bizonyítékokat, de ne haragudj, azokat alaptudás nélkül nem értenéd meg. Ez van. A tudományhoz nem vezet királyi út.

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák